En bok…

2010,September 2010 | Monday September 13 2010 16:47 | Comments (2) Tags:

…som jag har skrivit 🙂 . Skönt nog så kunde första provtrycket bli klart idag, och skönt nog så såg det, i första anblicken, bra ut med bara lite smådetaljer som är enkla att fixa. Så skönt att den är (nästan) färdig!  Fortfarande en hel del att göra med avhandling och disputation, men himla gött att få klart den här biten. Fick även precis besked om att den femte artikeln i avhandlingen blivit accepterad, så det var skönt det med – bra timing att den blev accepterad precis innan slutgiltigt tryck 🙂 . Och Rom imorgon – ahhh, nu är jag på ett riktigt toppenhumör 😀 !

2 Comments »

  1. Comment by Anna — September 14, 2010 @ 07:38

    Oh, vad skönt att det inte blev något strul med provtrycket! Ha det nu så himla härligt i Rom och se till att fira din födelsedag riktigt ordentligt!

  2. Comment by Karin — September 14, 2010 @ 08:03

    Jo, en stor lättnad 🙂 .
    Tack, ska absolut se till att ha det härligt och fira ordentligt 🙂 – dags att lämna lägenheten om en kvart, lite resfeber…

RSS feed. TrackBack URI

Leave a comment