En bok…

…som jag har skrivit 🙂 . Skönt nog sĂ„ kunde första provtrycket bli klart idag, och skönt nog sĂ„ sĂ„g det, i första anblicken, bra ut med bara lite smĂ„detaljer som Ă€r enkla att fixa. SĂ„ skönt att den Ă€r (nĂ€stan) fĂ€rdig!  Fortfarande en hel del att göra med avhandling och disputation, men himla gött att fĂ„ klart den hĂ€r biten. Fick Ă€ven precis besked om att den femte artikeln i avhandlingen blivit accepterad, sĂ„ det var skönt det med – bra timing att den blev accepterad precis innan slutgiltigt tryck 🙂 . Och Rom imorgon – ahhh, nu Ă€r jag pĂ„ ett riktigt toppenhumör 😀 !


2 Responses to “En bok…”

  • Anna Says:

    Oh, vad skönt att det inte blev nÄgot strul med provtrycket! Ha det nu sÄ himla hÀrligt i Rom och se till att fira din födelsedag riktigt ordentligt!

  • Karin Says:

    Jo, en stor lĂ€ttnad 🙂 .
    Tack, ska absolut se till att ha det hĂ€rligt och fira ordentligt 🙂 – dags att lĂ€mna lĂ€genheten om en kvart, lite resfeber…

Leave a Reply