Rom

Så är det snart dags att åka till Rom, tjohoo! Kan tyckas lite konstigt att åka bort då man har som mest att göra, men jag ville verkligen inte fira min födelsedag svettandes över min avhandling – jobbar hellre helgerna innan och efter i så fall (så egentligen lite taskigt att man måste ta ut semesterdagar :p ). Nåväl, det ska bli SÅ gött att komma iväg. Maken har också jobbat som en tok på sistone så vi behöver lite ledighet båda två. Därför är det inte så mycket inplanerat i Rom (med mina mått mätt). Men vi måste gå in i Colosseum och sevärdheterna i Vatikanen. Vilka ju råkar vara de med toklånga köer också – är lite off på sånt efter vårt evighetsköande i Versailles, men men. Djärälskare som vi är så är stopp på Torre Argentina Cat Sanctuary samt Roms zoo också inplanerade. Annars är planerna mest att flanera, äta gott och lämna stressen där hemma. Hoppas hoppas hoppas att det inte är så mycket jag behöver fixa på min avhandling efter mitt möte med min handledare ikväll, så jag kan gå mig själv en färdig avhandling som födelsedagspresent 🙂 . Men jag är säker på att jag får en härlig födelsedag där i vilket fall – maken har bokat middag på hemligt ställe och i övrigt har jag planerat ett schema för dagen som jag tycker låter perfekt 🙂 . Längtar!

This entry was posted in 2010, September 2010. Bookmark the permalink.

2 Responses to Rom

  1. Anna says:

    Hoppas ni får det jättehärligt! Jag är hur avundsjuk som helst! 🙂

  2. Karin says:

    Det ska bli superskönt 🙂 ! Jag kommer vara avundsjuk tillbaks i början av november 😉 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *