Att man aldrig lär sig…

Igår satt alla här och drack kaffe på kvällen. Eftersom det luktade så gott (hemmamalet lyxkaffe,mmmm!) tänkte jag att jag kunde ta lite ändå, trots att klockan var rätt mycket och trots att jag, efter varje koffein-inducerad sömnlös natt, sagt att jag absolut inte ska dricka kaffe efter 18.00. Och äter man sötsaker till är ju kaffe extra gott! Så då blev det mycket kaffe…

Och, inte så oväntat, så låg jag också vaken många timmar efter midnatt… Nu var det ju lyckligtvis inte jobb dagen efter, så det gav inte så stora problem då jag kunde sova ut till halv 10 (länge för att vara mig).

Men om man ser mig helt zombiefierad på jobbet någon dag beror det antagligen på att jag haft alldeles för dålig självbehärskning då det gäller kvällskaffet (vilket Jimmy glatt brukar göra en hel kanna av på kvällarna, vilket ju gör att man blir frestad…).

Men men, snart börjar “Det stora rycket 2009” vilket också innefattar självdisciplin! (ärligt talat, tror jag egentligen själv på allt jag skriver om “Det stora rycket 2009”??? Hade varit härligt om jag ens levde upp till hälften av allt jag pladdrat på om :-p )

This entry was posted in December 2008 and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Att man aldrig lär sig…

  1. Anna says:

    Hallåååå, du kan väl inte tappa tron på Det Stora Rycket innan vi ens har börjat??? 🙂

  2. Karin says:

    Nejdå 🙂 ! Tron är på topp! Jag har dock kanske lagt till aningen för många del-programpunkter utanför huvudprogrammet för att kunna fixa alla (tex att inte dricka kaffe på kvällen och att bli en superpositiv människa 😉 ), men huvudpunkterna tror jag stenhårt på och de får man ju oxå fokusera på! Sen skapar ju stegräkningstävlingen ett tävlingsmoment och är det tävling så kan man ju inte banga!

  3. Anna says:

    Du får väl dela upp det lite. Ta träningen i januari, kaffet i februari, osv. 🙂

  4. Karin says:

    Det låter som ett klokt förslag! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *