Minusgrader!

Wahey, nu är det minusgrader ute! Okej, bara 0.4 minus, men ändå! Kanske man kan få lite snö runt jul till sist? Då blir det så vackert ute:

Härlig bild – både vacker miljö och vacker vovve! Huskyn är enligt min åsikt den vackraste hunden (och djuret) som finns, och det är min dröm att en dag ha en husky *längtar* ! Men det lär tyvvär dröja, det är ju en mycket aktiv hund som kräver mycket tid och rum, men drömma kan man ju alltid göra så länge!

This entry was posted in December 2008 and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Minusgrader!

  1. Karolina says:

    Halloj!

    Vilken fin bild – och vilket kul sammanträffande att jag ser den på din blogg precis! Jag hade nämligen en helt vansinnig, actionspäckad dröm om tio Husky-hundar i natt. Jag var mer eller mindre Indiana Jones, och hundarna var mina medhjälpare. (Hmm, vad säger detta om mina undertryckta önskningar om livet egentligen?) Nåja. Iaf så tänkte jag – i drömmen – “nu skulle karin varit här, hon älskar ju såna här hundar!” och VIPS, så dök du också upp. Sedan ballade det ur, som det oftast gör i drömmarnas värld, och allt blev mkt förvirrat. Men det var skoj så länge det varade, hihi.

    Kramar och GOTT NYTT AR!
    Karolina

  2. Karin says:

    Oh, vilken härlig dröm 🙂 . Hur gör man för att få sådana bra drömmar?? Att ha en husky är ju en av mina topp-(dag)drömmar, fast en natt-dröm har jag tyvärr aldrig lyckats få med dom i, men det kanske kommer nån dag!
    Kram och GOTT NYTT ÅR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *