2011

Så har 2010 flugit förbi och 2011 ska ta sin början. Vad är då planerna för nya året (även om saker aldrig blir som planerna kan man ju spåna lite iaf)?

2011 är faktiskt första året någonsin i hyggligt vuxen ålder som jag inte är bunden till en utbildning alternativt väntar på att en ny utbildning ska börja (även om forskarutbildningen ändå mer var som ett jobb var man ju ändå bunden till den i fyra år). Så teoretiskt sett är man ju fri att kunna göra vadsomhelst, men  jag känner mig väldigt osugen på några stora förändringar i år – min huvudplan är att inte ha något stort framför en som man behöver fixa en massa för (som avhandling och disputationsfest var förra året). Eller ja, det kommer nog bli jobbgrejor tillräckligt att fixa med, så resten vill jag ha lugnt och bara flyta på med jobb och vardag och resande, samt biobesök, småutflykter, läsa böcker, tid att hinna träna och tid att bara att ta det lugnt och relaxa.

Resa vill jag iofs fortsätta att göra en massa 😉 . Vet inte riktigt hur mycket jobbressor det blir, men en till Bryssel i alla fall, och så antar jag att det kan bli lite mer nedåt i europa. Och privatresor har vi börjat fundera över – första turen går till Berlin, spännande!  Sen firar vi 5-årig bröllopsdag 🙂 , och jag hoppas att min plan på resan vi ska göra bli verklighet.

Och förhoppningsvis blir det en långtur med Ådi i sommar. Och hrm, ett projekt jag har för året blir väl att börja köra Ådi i Malmö city också, ringrostig som jag är på att köra har jag hoppat över den delen :p .

Så sammanfattningsvis, ett ganska lugnt år om jag får önska 😉 .

This entry was posted in 2011, Januari 2011. Bookmark the permalink.

2 Responses to 2011

  1. Päronet says:

    Ja eftersom Du för första gången riktigt, får tid för “Dig själv” genom att Du inte är uppbunden till annan materiell verksamhet än Ditt arbete så verkar ju planeringen utvecklande. Det är viktigt att lägga in tid till en träff och ett snack med sig själv.

  2. Karin says:

    Ja precis så jag tänkte 🙂 . Har inte blivit så mycket tid för det på länge så det ska det bli tid för i år hoppas jag – hoppas på ett fritt och ej uppbundet år.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *