Träningsvärk

Det var hur längesedan som helst som jag styrketränade, så i torsdags fick benen sig en omgång, och i fredags fick rygg och armar sig en omgång. Eftersom mitt motto här i livet är “allt eller inget”, så blev det “allt” som gällde här. Pust!

Sen var jag  på middag hos en kollega. Hennes 3-åriga dotter hade, av någon outgrundlig anledning (jag saknar ju helt förmåga att prata barnspråk, gulligulla, puttinutta och dylikt), valt ut mig till kvällens favorit-lekkamrat, så det var ju ett träningspass i sig… Ett tips till småbarnsföräldrar är att om en småtting anfaller en rakt framifrån då man sitter på golvet, så är det väldigt effektivt att göra situps då man har vederbörande fastklamrad på sig – gosh vilken träningsvärk jag fick av detta (och uppenbarligen var det även väldigt underhållande för både det fastklamrade barnet och övriga som var med på middagen…). Sen gick jag även med på att vara häst, och övergång från fyrbent till tvåbent häst kändes i benmusklerna kan jag säga.

Så, summa summarum, nu är jag halvt sängliggande av träningsvärk – känner mig som jag är 93 år :p .

This entry was posted in 2011, Januari 2011 and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Träningsvärk

  1. Päronet says:

    Tjaa efter Din interaktion med barn kan man ju fråga sig varför föräldrar går på gym när man gratis kan träna med sina ungar och samtidigt stärka de sociala relationerna.

    Päronet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *