Posted on 2 Comments

Ensam hemma

Så har jag varit ensam hemma utan make denna veckan. Känns lite skumt – det var ändå 5 år sen han var iväg på jobbresa senaste gången, och då hade vi precis flyttat ihop, så förra gången var vanan att bo själv ganska färsk.

Saknar min andra (och bättre) hälft!

Men imorgon kommer han tillbaks 🙂 . Jag blir himla aktiv då jag är hemma själv, så nu är lägenheten tip-topstädad, frysen urfrostad, en himla massa lunchlådor lagade, bröd bakat, långkok på g,  fotoalbum klara, sopor sorterade och jobbtimmarna avklarade med råge – ser fram emot lite softande på soffan med god mat och vin på söndag som ett försenat alla ♥ dag firande 🙂

2 thoughts on “Ensam hemma

  1. Haa,haa. Med tanke på egenaktiviteterna borde han kanske resa bort lite oftare.Kvinnor kan.(under vissa omständigheter).

  2. Haha! Jo, det blir nog ökad frekvens av jobbresor för både Jimmy&mig under de kommande åren.
    Jag ska bara dressera Jimmy till att vara lika flitig då jag är bortrest som jag är då han är bortrest 😉 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *