Grrr

Alla som inte tar bort sina tvättmedelsklumpar (som sen hinner stelna och bli omöjliga att få bort för nästa tvättare) kommer till helvetet. Efter att för 578:e gången fått tvätt och tvätt-tid pajjad p.g.a hårda tvättmedelsklumpar i tvättmedelsfacket från föregående tvättare har jag nu slutit ett avtal om detta med han vid Pärleporten. Egentligen hade det varit mer logiskt om bostadsbolaget fixat tvättmaskiner med självdosering alt. satt upp lappar som folk inte river bort, men det var enklare att få tag på Sankte Pär :p .

En vacker dag, då jag har blivit totalt galen av tvättstuge-marodörerna, kommer jag att ringa på i varenda lägenhet och fråga om det var dom som tvättade nyss. Efter detta kommer jag dessutom ha kvalificerat mig till att bli fullvärdig medlem i Kärring-klubben. Yeah.

Kom till mig du fördärvliga tvätt-stugemarodör


3 Responses to “Grrr”

 • Päronet Says:

  Bra. Så skall man kanalisera sin ilska. Avanti.

 • Anna Says:

  Hoppar du inte över ett steg om du börjar med att knacka dörr? Korrekt sätt att gå tillväga är väl att först sätta upp en lapp i trapphuset? 🙂

 • Karin Says:

  Jo, det kändes faktiskt bättre efter att skrivit om det på bloggen 🙂
  Jodå, lapp-i-trapphuset-steget har jag redan gjort, men den togs bort sen och folk följde inte uppmaningen ändå.

Leave a Reply