Author:
• Sunday, November 20th, 2011

Ojojoj vad tiden går snabbt, nu har vi varit gifta i 5 år 🙂 ! Och får man vara riktigt sockersöt och klyschig så måste jag säga att jag älskar min make mer för var dag som går 🙂 .

Vi sa redan då vi gifte oss att “när vi varit gifta 5 år så ska vi åka tillbaka hit” – och nu har alltså den dagen som kändes så fjärran kommit. Dock blev det ingen tur till St Lucia igen – vi bytte den mot safari istället. Ursprungsplanen var att vi skulle vara iväg över den 20e November, men då hade vi varit mitt i regnsäsongen så vi tog 5-årsresan lite i förskott. Sen tänkte vi ev. ta en weekendresa över den 20e, men det insåg vi att vi inte hade orkat. Nästa plan var att äta på en fin restaurang, men de vi ville äta på var stängda på söndagar. Så då blir det att fixa en finmiddag hemma istället (bl.a. testa att laga pilgrimsmusslor), vilket känns precis det jag vill göra idag 🙂 .

Såhär såg det ut för 5 år sen (testade klänningen precis, och den passade 🙂 – iofs kanske inte så konstigt då jag varit sjuk i över 3 veckor :p).

Category: 2011, November 2011
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

 1. 1
  Päronet 

  Syn på minst 50 till.

  Päronet

 2. 2
  Karin 

  Absolut!

Leave a Reply