Contagion

Igår var det biodax. Såg på Contagion, vilken jag tyckte var en bra film – rekommenderas!

Innan dess tog vi en spontanmiddag på en asiatisk restaurang. Vi hade tänkt ha anka på vår bröllopsmiddag i söndags, men hittade ingen anka så det fick bli fläskfilé istället. Nu kompenserade vi för bristen på anka och beställde två goda ank-rätter – bl.a. pekinganka till mig, nom nom! Stora portioner och mycket gott.

Idag tar jag en soft förmiddag eftersom jag ska spendera tiden från lunch till nattdags med ett seminarie för doktorander som jag har anordnat. Detta seminariet är även på schemat imorgon. Jag är full av förväntan över hur det kommer gå – hoppas det går bra för det har varit mycket jobb att fixa ihop detta. Jag tycker i alla fall själv att föreläsnings- och kvällsaktivitetsprogrammet låter bra och hoppas att allt flyter på fint och att doktoranderna gillar det 🙂 .

This entry was posted in 2011, Film, November 2011 and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Contagion

 1. Päronet says:

  Lära för att lära. Spännande process att skapa.

  Päronet

 2. Anna says:

  Hoppas att det går jättebra på internatet! Det blev lite tomt på lab när du + alla doktorander försvann därifrån… 🙂

 3. Karin says:

  Det gick jättebra tyckte jag, doktoranderna verkade nöjda och jag lärde mig mycket 🙂 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *