Author:
• Friday, October 13th, 2017

Idag blir vårt lille bustroll 14 månader! Jag har haft dålig tid att blogga så jag fuskar lite med att skriva att man kan läsa Alfreds sammandrag vid 14 månader, för det är mitt i prick. Men jag återkommer i helgen med en mer personlig sammanfattning!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Responses

  1. 1
    päronet 

    Grattis till vår charmknutte II. Minns inte att Alfred var så livlig men då tyx han likna storebror vid samma ålder.

  2. 2
    Karin 

    Jag minns inte heller Alfred som riktigt lika livlig, men å andra sidan är det ju ett bra fenomen rent mentalt att man glömmer bort det som var lite ansträngande och bara kommer ihåg det bra 🙂

Leave a Reply