Första dagarna av 2019

Vi var lediga under årets första vecka. Det var skönt med lång julledighet, det behövdes! Vi var hemma endel och skrotade /fixade/pysslade. På tal om skrot kom vi även iväg till soptippen, det händer inte så ofta, men det var välbehövligt.

Vi kom även ut på en tur i Skrylle.

Viktor skulle prompt ha ryggsäck
Dock slutade det inte så bra då Viktor mitt i skogen vägrade att gå (då vi för en gångs skulle inte hade vagn med oss, eftersom det ofta knappt kommer till användning). Jimmy fick bära honom en lång bit och det kostade på, då han inte är en lättviktare.
Någon dag senare så blev det även en promenad i Söderskog, i fint kvällsljus. Denna gång tog vi med vagnen…
Sen hade vi besök av farfar och Micke, som var här några dagar innan de skulle plocka upp Buster.
Goa lille är Buster längst bak!
Hade vackra amaryllis som lyste upp. Har inget foto när de var som vackrast, men här är de på g.

Sen började vi jobba igen den 8e (även om jag, då jag sen var på jobbet, insåg att jag hade sökt semester för den dagen :p). Förvåningen var dock stor då Alfred vaknade av sig själv och smidigt åt frukost hemma, klädde på sig, och tog sig till skolan. Jag hade förväntat mig något annat nu då dygnsrytmen var helt knasig!


Leave a Reply