Flow…

var-294

…är ett härligt tillstånd som kan upplevas för Karin t.ex. genom att cykla till/från jobbet under en härligt blå himmel och en skön somrig (med)vind 🙂 . Allra bäst är det på sommardagar då det är en behaglig temperatur och man känner doften av nyslaget hö, samt dagar då det är många söta vovvisar ute och går 😉 .  Bäst också om man cyklar på offpeak-tid så man slipper alla trafikgalningar.

Känns härligt att cykelsäsongen börjat igen! Egentligen vill jag cykla både till jobbet och hem samma dag, men försöker ta det lugnt för knäets skull och tar en tur per dag. Är ca 20 km enkel resa, och jag racar inte direkt så tar ungefär en timme. Enligt definitionen av flow ska man ha rört på sig i minst 35-40 minuter (ungefär) och det stämmer rätt bra, korta cykelturer ger ingen flow tycker jag. Sen försvinner ju dock flowen då man kommer in i Lund i trafikröran, men man är ändå på en mycket bättre humör och energi-nivå hela dagen och jobbandet brukar också gå bättre 🙂

Hoppas på ett hållbart knä och bra väder så att man kan cykla ändå in i September/Oktober. Då kan man ju också få rätt bra kondis till semestern. Kära maken cyklar också – han jobbar nästan så långt nordost i Lund som det går att komma, så just cykelturen mellan St:Lars och nordöstra Lund är jag inte så avis på….

This entry was posted in April 2009, Cykling and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *