Tillbaks i civilisationen!

Har varit iväg från vår fasta punkt på Argentinaresan sen i måndags. Jag var på en plats som liknade världens ände. En deldefinition på världens ände är nämligen att det inte finns någon täckning för mobilen alls (bloggar via mobilen). Och det fanns inte direkt något internetcafe heller…Men mer om den utflykten imorgon då jag kan få upp lite kort därifrån på bloggen. Nu är jag iallafall tillbaks på en plats där jag kan ha kontakt med omvärlden igen,todelooo! Och då kan jag blogga också (med reservation för faktorn tid…)!

This entry was posted in Buenos Aires och Anderna, Argentina, November 2008 and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Tillbaks i civilisationen!

  1. Anna says:

    Välkommen tillbaka till verkligheten! 🙂 Skönt att du kan blogga igen, har nästan fått lite abstinens nu när det gått tre dagar utan blogginlägg! 😀

  2. Pärona says:

    Hallå där.

    Ja Argentina är ett vad vi kan kalla medelutvecklat land.Känd för svenskar genom Evert Taube´s ballad om “Fritjof o Carmencita” samt några andra fruntimmervisor med handling förlagd till Pampas eller småskumma krogmiljöer i någon tätort därute i tidigt 1900 -tal.

    Vi noterar att den postmoderna generation som Du tillhör har ett civilisationsbegrepp som är starkt knutet till den digital teknikutvecklingen.

    Här hemma vid mjölkbordet består tydliga civilisiationsmarkörer av sådant som glassbilens vidriga truddelutt, ökad biltrafik från Nolato vid 16.05 tiden samt tidningen i brevlådan på morgonen. Något från den moderna tiden så att säga.

    Pratde med Jimmy för en stund sedan.
    Han har det bra som får vara ungkarl av och till.

    Jomen.

    Annars inget särskilt att rapportera från “Pärelanned”.

    Knus.
    Gamle o Mütter

  3. Karin says:

    Hihi, jag har både lite bloggskrivar och bloggläsarabstinens! Blir tyvvär tajt med datortid att läsa bloggar de flesta dagarna, man är lite datorberoende allstå..
    Så jo, min generation är starkt knutet till den digitala teknikutvecklingen. Jag känner mig som värsta kommunikationsnerden med mobil och internet jämfört med resten på resan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *