Himma i Malmö

Hrm, i ett tidigare inlägg skrev jag att pendlande till jobbet inte påverkade min livskvalité alls. Nu ligger det nog en viss tvekan i det, eftersom jag under denna veckan varit på en kurs i min egen stad och det har varit väldigt skönt. Låter det dock vara osagt om det beror på att det är skönt att kunna gå till jobbet, att det går mycket snabbare att ta sig till jobbet, att man kan göra ärenden och träna på hemvägen, att kursen var otroligt intressant, att CRC är trevligare än Blocket, att Pildammsparken är trevligare omgivningar än asfalt och betong, att jag tycker betydligt bättre om Malmö än Lund, att jag slipper sitta i den dåligt ventilerade och trånga skrubben, eller så kanske det är en kombination av allt detta…

Men i vilket fall har det varit en mycket bra kurs i regressionsanalys, och till min glädje fattade jag närapå allt (nu gäller det bara att komma ihåg det också). Min saknade f.d. kollega som numera är stationerad på CRC var också med vilket var kul.

Eftersom huset där jag sitter och jobbar ändå ska rivas om några år (eftersom våningarna riskerar att falla ihop – det är faktiskt sant!) så måste min avdelning i vilket fall flytta, och jag röstar på Malmö 😉 . Dock är  sannolikheten att avdelningen skulle göra det ungefär lika stor som att jag skulle vinna 60 miljoner på Lotto. Och jo, jag medger att sannolikheten att jag istället skulle flytta till Lund är ungefär lika stor 😉 .

Omgivningar vid sjukhuset i Malmö:

bloom-1-2

Omgivningar vid sjukhuset i Lund:

dsc00173-270x360

This entry was posted in 2009, November 2009 and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *