Aten

Tidigt imorgon bitti bär det iväg till Aten.

Ska iväg på konferens men passar på att kolla in staden några dagar innan, då konferensen är fullpackad och dessutom belägen en bra bit utanför stan. Fredag till Måndag ska jag dock bo mitt i stan. Hittade ett billigt hotell (388 kr för 3 nätter per person i dubbelrum!) som trots det verkar vara av helt OK standard. Ska åka ihop med min f.d kollega, som är ett mycket trevligt, och alltid väldigt påläst, resesällskap. På agendan står mycket promenader och så klart Akropolis.

Själva konferensen är som sagt en bit utanför stan, på ett hotell som ser väldigt trevligt ut och som dessutom är beläget vid havet. Konferensen är ett årsmöte för ett stort projekt som labbet är involverat i. Har varit på ganska många av projektets möten innan, då nästan alla mina jobbresor de senaste åren har haft med det projektet att göra, så känner igen de flesta där. Det börjar på måndag kväll och sen har dom pressat in så mycket det går (kl 8-20) fram till fredag lunch då det är dags att åka hem.

Ska bli trevligt med både resan innan och konferensen. Dessutom ska jag hålla ett föredrag, det meddelade min handledare mig igår… Men det är bara en kort presentation så det känns rätt lugnt.

Omgivningarna till där konferensen är (Vouliagmeni) . Ser ju nice ut.

This entry was posted in 2010, Aten, Grekland, Mars 2010. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *