Slut på semestern

Då var den korta, men mycket trevliga, Aten-semestern slut. Dock är jag kvar i Aten några dagar till, men då på jobbets vägnar.

Så därför har jag bytt hotell och omgivningar till ett ställe 20 km söder om Aten. Det ska vara en glassig badort på sommaren, men nu verkar den väldigt sovande. Men det gör inget, jag är ju uppvuxen på ett sådant ställe så det känns lite som att vara hemma 😉 .

Började konferensen med en presentation i ett statistikseminarie. Skulle egentligen haft den på torsdag men blev flyttat till idag, så därför var det inte världens mest förberedda presentation men det kändes helt OK ändå. Bra att öva på att inte ha Powerpointen som trygghet utan istället bara ha penna och whiteboard :).

Utsikten från mitt rum, jag fick sidan med halvutsikt, yay! Som synes har det fina vädret försvunnit men det spelar inte så stor roll då man ändå är inomhus mellan 8 till 20 på dagarna.

This entry was posted in 2010, Aten, Grekland, Mars 2010, Resebloggar. Bookmark the permalink.

One Response to Slut på semestern

  1. Päronet says:

    Jodå, röd och blå penna samt ett whitebord är
    jävligt bra redskap när man vill kolla upp vad man går för. Alltså inget att luta sig mot mer än vad man kan och hur man lärt sig föra ut det.
    knus.
    Gamle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *