Ingen seg-Måndag!

Då jag satt på bussen i morse funderade jag lite smått på vilken av alla mina sparade “Seg-måndag”-bilder jag skulle ha på bloggen idag… Jag var helt vansinnigt trött och hade snoozat i en halvtimme. Sen var jag aningen groggy på förmiddagen. Och nej, jag hade inte hittat på något speciellt på söndagskvällen, inte druckit någon alkohol eller hängt uppe till klockan 2, men det kan ha varit sömnbristen efter den sena fredagskvällen som gjorde sig tillkänna, plus den allmänna segheten man känner av då det är så mörkt ute hela tiden.

Men sen kvicknade jag till, mycket otippat! Jag vet inte riktigt vad det berodde på. Det kan ha varit för att jag för första gången på länge tog en kopp av rävgiftet som serveras på jobbet. Det kallas kaffe men jag undrar om inte någon kemist mixat med blandningen i maskinen 😉 . Dricker man 2-3 koppar av det kaffet på en förmiddag så ger det mer effekt än 2-3 glas vin…

Det kan också varit adrenalinproduktionen jag fick av att, med väldigt kort varsel, ta blodprov (för att användas som test-blod till ett av mina projekt). Jag är mycket fobisk mot nålar/sprutor etc, men mitt jobb är rätt bra terapi för det!

Iallafall så jobbade jag på ganska länge och intensivt idag, men kände ändå ett sug att bege mig ut och springa, och det suget kunde besegra suget att däcka i soffan (det sistnämnda har varit en väldigt stark drivkraft för mig på sistone). Det har inte hänt på vääääääääääldigt länge att jag orkat träna- jag har inte tränat något på snart två månader 🙁 . Var först knäskadad, sen bortrest och efter det har jag inte haft någon ork alls. Men idag kom jag som ut och sprang! Det var superhärligt! Mysigt att springa längs de tända ljusen som är uppställda längs kanalen. Känns riktigt härligt att ha rört på sig 🙂 . Nu hoppas jag att inspirationen håller i sig – och att knäet gör detsamma…

Istället för en “Måndags-seg”-bild 🙂 .

This entry was posted in December 2008 and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ingen seg-Måndag!

  1. Anna says:

    Skönt att du kommit igång med träningen igen! Det har jag med! Laddar lite inför Det Stora Rycket som ska komma 2009. 😀

  2. Karin says:

    Duktiga vi är 🙂 . Jo, jag kände jag behövde starta lite lätt innan Det Stora Rycket, så man inte hinner bulla upp alldeles för många jul-kilon och blir slö, plus jag ju måste orka träna rejält sen så vi vinner stegräknings-tävlingen,hehe!;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *